Couple on a Run

All You Need To Be Fit

Ben je opzoek naar gepersonaliseerde  sport of bedrijfskleding?
Dan ben je bij teammates aan het juiste adres!

Webshops

Dit is de webshop van Teammates. Toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke sportswear en/of vrijetijdskleding.

Inholland

Hogeschool Inholland

Tennisballen

Heb Durf Tennis 

150px-Amsterdam_vaandel_vanouds.svg.png

Gemeente Amsterdam

logo mm.png

Teammates Webshop

Schermafbeelding 2021-08-29 om 12.30.17.png

Sauter Controls

1200px-Hogeschool_van_amsterdam_logo_edi

Hogeschool van Amsterdam

XLbbRrwk_400x400.jpeg

De Haagse Hogeschool

589e63d9c44815159f6dd5892b988d19.png

TopSport Amsterdam

RM-Soccer-Logo-ZWART_edited.jpg

RM Soccer Academy

Screenshot 2021-08-15 at 19.03.05.png

Jan van Egmond

fsa.png

Figure Skating Amsterdam

images.jpeg

'T Twiske Tennis 

Schermafbeelding 2022-06-02 om 12.07.55.png

      T.O.W.
Terschelling

 
craft.png

Craft staat bekend om hun technische, functionele en comfortabele sportkleding en vrijetijdskleding. De kleding heeft altijd een professionele uitstraling voor mannen, vrouwen en kinderen. De Craft On Stock collectie is speciaal samengesteld voor de business-to-business markt en uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten, binnen en buiten. De Craft voorraad wordt verdeeld over de Europese magazijnen en kan binnen enkele dagen geleverd worden.

puma logo.png

Prestaties vormen de kern van PUMA-sportkleding voor heren, met ontwerp kenmerken en versieringen die zijn geplaatst om atleten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. PUMA's nieuwste collectie sportkleding voor heren is net zo veelzijdig en divers als de atleten die het dragen. PUMA trainingstanks en T-shirts zijn gemaakt van ultra-ademende materialen en maken gebruik van innovatieve technologie om atleten comfortabel en droog te houden.

logo mm.png

Eigen merk van Teammates bestaat uit verschillende sport en vrijetijdskleding dat niet zomaar verkrijgbaar is bij onze hoofdleveranciers. Baseball jacks, Baby-onesies, Schorten, Mondkapjes en nog veel meer!

clique.png

De kracht van Clique is het brede assortiment dat een uitstekende reeks basiskledingstukken en accessoires van goede kwaliteit bevat, maar ook nieuwe stijlen die zijn beïnvloed door de trends van vandaag. Clique is uniek dankzij de ruime keuze aan kleuren en maten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.