Sportieve professionals

teammates helpt bij de logistiek en distributie van
sportkleding en bedrijfsoutfits in elke organisatie. 

Minder rompslomp,
hogere tevredenheid

Sportopleidingen als het CIOS en de Academie Lichamelijke Opvoeding, sportdiensten van gemeentes en andere organisaties hebben vaak één of meerdere keren per jaar de uitlevering van sportgoederen. Een heel organisatorisch circus van passen, bestellen, uitleveren, retouren, factureren. Veel werk dus, en voor geen van deze organisaties is het een kerntaak.
 

Teammates neemt dit proces geheel uit handen, biedt complete pakketten, optionele producten en voert het proces volledig volgens uw richtlijnen uit. We doen passessies op locatie en bieden een innovatieve webshop.

Alle studenten en
medewerkers goed gekleed

Door het organiseren van zgn. "passessies"  zorgen we er samen voor dat iedereen in uw organisatie de beschikking heeft over de juiste bedrijfs/sportkleding en of accesoires. 
 

We onderhouden nauwe relaties met topmerken als Puma, Craft, Nike, Polar, Speedo, Wilson en The North Face. Dit zorgt ervoor dat we geen bedrijfskleding met een sportief randje leveren, maar kwalitatieve producten voor scherpe prijzen.
Mede door onze ruime productkennis en ervaringen, stellen samen een collectie "op maat" samen. Deze kunnen we customizen, zodat de kleding en goederen in de juiste stijl van de organisatie wordt geleverd.

Sluit je aan bij onze tevreden klanten

Gemeente Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam
Bredero Mavo
De Haagse Hogeschool
Openschoolgemeenschap Bijlmer
Jan van Egmond Lyceum
Inholland hogeschool

Meer weten?

Teammates staat altijd voor je klaar. We lichten je graag voor over de mogelijkheden voor jouw organisatie.