top of page

Studenten en scholieren

Op deze pagina staat alle informatie voor studenten en scholieren van de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum. 

SPM-beeldmerk-groen 06-15_edited.png

Alle opleidingen van de Haagse hogeschool

inholland-logo_edited.png

Sportkunde Inholland haarlem

1048_logo_website_edited_edited_edited_e

Jan van Egmond lyceum

Webshops

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash.jpg

Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1: Tijdens een van de passessies noteer je de maten die je nodig hebt op het uitgedeelde formulier.

Stap 2: Ga naar de webshop en kies de juiste school en opleiding. 

Stap 3: Klik op het 'kledingpakket' voor de verplichte kleding van jouw opleiding en vul hier de juiste heren of dames maten in. Veel studenten hebben naast het verplichte kledingpakket ook accessoires nodig voor hun vakken. Bijvoorbeeld een zwembril of een hartslagmeter. Deze kun je ook bij ons bestellen in de webshop. Daarnaast vinden veel studenten het handig om van sommige kledingstukken meerdere paren te hebben. Daarom is het in onze webshop ook mogelijk om, naast het verplichte pakket, losse kleding te bestellen. 

Retourneren en ruilen

Je kunt bij ons je bestelling retourneren en ruilen. Let er echter wel op dat hier bepaalde voorwaarden aan vast zitten. Al deze voorwaarden en uitzonderingen lees je op onze voorwaarden-pagina. Hier staat onder andere dat producten die wij op maat bedrukken en borduren, niet zomaar geretourneerd of geruild worden. De reden hiervoor is dat we de producten dan niet meer kunnen verkopen aan iemand anders. Het is daarom belangrijk dat je de juiste maten besteld en daar zijn dan ook de passessies voor. We zijn echter uiteraard altijd opzoek naar oplossingen en zullen je altijd proberen te helpen door bijvoorbeeld, wanneer je een product wil ruilen, in het magazijn te kijken of we nog andere maten hebben. Als je een geldige reden hebt om te ruilen of retourneren dan kan dat uiteraard. Stuur dan je bestelling naar Akkerwindeweg 3, 1032 HC, amsterdam. Zorg dat de bestelling goed verpakt is en laat ons door middel van een mail of een briefje in je bestelling weten waarom je deze wil retourenen of ruilen. In het geval dat je de bestelling wil ruilen, laat dan weten welk product in welke maat en welk geslacht je wenst te ontvangen.

rosebox-BFdSCxmqvYc-unsplash.jpg

Levertijd

SPM-beeldmerk-groen 06-15_edited.png

Alle Opleidingen aan de Haagse hogeschool

Besteld voor 6 juli is ontvangen in de eerste lesweek

Besteld tussen 6 juli en 31 augustus wordt begin oktober verstuurd 

Besteld tussen 31 augustus en 30 september wordt midden november verstuurd 

1048_logo_website_edited_edited_edited_e

Jan van Egmond lyceum

Besteld voor 4 oktober wordt opgestuurd begin november  

inholland-logo_edited.png

Sportkunde Inholland haarlem

Besteld voor 15 september wordt geleverd in of voor de herfstvakantie

besteld tussen 15 september en 18 oktober wordt geleverd midden november 

levertijden

Nog meer vragen?

Op onze FAQ pagina staan vragen die veel aan ons gesteld worden. Misschien staat jouw vraag hier tussen, dus neem deze eerst door voordat je contact met ons opneemt.

bottom of page